18 martie 2010

Oameni ce merita respect

Acum 2 saptamani va prezentam povestea Dianei. Astazi ma simt nevoita sa revin, din cateva motive pe care nu le pot ignora.
Trebuie sa va spun ca Diana a plecat in Germania alaltaieri si mai are nevoie de inca 2000 de euro pe care sunt sigura ca ii va strange si care o vor ajuta extrem de mult. Sunt incantata sa aud toate vestile despre ea.

Colegii ei au organizat spectacole si expozitii cu vanzari pentru a o ajuta, strangand in 2 ore peste 2000 de euro. Vorbeam cu Alex pe mess (un coleg de al ei si un bun prieten de-al meu) si imi spunea "Vai, Simona, sa vezi ca facem un spectacol, eu ma ocup de organizare" bla bla. Intr-o zi l-am intrebat de Diana si era fericit ca a fost si ea la repetitii. Ma gandeam...: "Frate, ce spectacol poate sa organizeze el? EL?". Imi imaginam ca e ceva asa... intr-un cadru mai restrans, ca vor vedea doar 2 clase si aia e. Probabil pentru ca nu il cunosteam indeajuns pe Alex. Peste cateva zile, stand seara in pat si schimband canalele, am ajus pe Acasa si mi-am dat seama ca, de fapt, n-a fost deloc asa. Am ramas fara cuvinte si mi-au dat lacrimi. Nu mi-a venit sa cred cata sustienere i-au putut oferi Dianei acele cateva sute de colegi. V-am facut curiosi, nu-i asa? Ok, atunci va invit sa va uitati la filmulet si sa va convingeti, iar daca vreti sa vedei mai repede ceea ce m-a uimit pe mine si daca nu aveti rabdare sa asteptati, va invit sa va uitati la min. 4:50.



O felicit pe Diana pentru ca e atat de puternica si increzatoare. Ar trebui sa fie un exemplu pentru multi si chiar pentru oamenii maturi. De asemeni, ii felicit pe cei ce au asistat la spectacol, pe cei care au ajutat-o si pe cei care au organizat totul. Ii felicit pentru ca au dat dovada de un suflet mare si m-au lasat fara cuvinte! :)


LATER EDIT  02.03.2011: R.I.P! :((

4 comentarii:

  1. mi-am inghitit cuvintele; nu stiu ce se mai poate spune; insanatosire grabnica

    RăspundețiȘtergere
  2. Fix de asta aveam nevoie in seara asta... sa-mi mai ud si ochii...
    Felicitari ei pentru ca este atat de luptatoare...
    Felicitari tie pentru acest post
    Si desigur felicitari celor care o ajuta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum am vazut si eu postarea asta. Mersi Simona ca te-ai ocupat prin spiru cu strangerea banilor. Acum Diana e sanatoasa. Vlad.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!