16 octombrie 2010

Regele muzicii de club la Bucuresti

Click pe poze pentru a le mari

Dupa cum probabil stiti, ieri, 15 octombrie 2010 a fost zi mare in Bucuresti: concertul lui David Guetta de la Romexpo, unde vestitul dj francez a mixat piese precum The world is mine, Love is gone, Sexy bitch, Gettin' over you, Memories, Club can't handle me si altele. Dupa ce s-a lasat asteptat timp de 4 ore (pana la ora 1), dupa cum se obisnuieste la marile concerte, in acest timp incalzirea fiind facuta de Dj Almud si cei de la Muzzaik, David a fost aplaudat si aclamat la scena deschisa de catre cei 6500 de spectatori romani si straini (dupa cum informeaza organizatorii), acesta fiind primul lui concert in Bucuresti. Faptul ca toata lumea a avut o participare foarte.. activa la concert (dans + cantat non-stop) m-a impresionat mult, dand dovada de foaaarte multa comunicare intre artist si publicul care abia astepta ca dj-ul sa mai opreasca putin muzica pentru a canta in locul ei, multi stiind melodiile cuvant cu cuvant.

Atmosfera incendiara a fost data si de spectacolul de lumini, dar si de prezenta in scena, la piesa Around the world a unui robot plin de lumini din care au sarit artificii. Un lucru deosebit a fost si faptul ca David a mixat pentru prima oara live piesa Only girl care, in mod normal, este facuta impreuna cu Rihanna.

Chiar daca dupa aproximativ o ora oamenii incepusera sa plece, fiind destul de tarziu, iar statul in picioare si caldura doborandu-i, asteptarea de 4 ore, sincer a meritat. La iesire lumea a fost intampinata cu doze de Coca Cola Zero, dupa ce la intrare am primit biscuiti Tuc :). Am fost, insa, dezamagita de faptul ca inauntru nu am vazut niciun cos de gunoi, podeaua transformandu-se intr-un covor de ambalaje.

Si un filmuleeeet



3 comentarii:

  1. 4 ore?:| ce trist:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar vezi ca am mentionat ca n-am stat pe liniste :) .. au mixat altii care erau in program dar nu ne asteptam la atata :|

    RăspundețiȘtergere
  3. una peste alta...a meritat:)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!