8 octombrie 2010

Pentru prima data ma simt norocoasa

N-am crezut ca mi se va intampla vreodata lucrul asta... in urma cu un an mi s-a stricat calculatorul.. nu mai pornea parca.. si l-am dus inapoi in magazinul de unde l-am cumparat, primind altul nou la schimb. Aveam acolo fff multe poze si fisiere pe care pana in ziua de azi mi le-am dorit enorm de mult inapoi. N-aveam de unde sa le mai iau... unele dintre cele mai frumoase amintiri de-ale mele deja fusesera date uitarii.. Pana in seara asta cand imi suna telefonul:

- Alo
- Alo, buna, Simona?
- Da..
- Numele meu este ... si am numarul tau de la ... (un prieten de-al meu). Te-am sunat sa-ti spun ca am primit niste poze cu tine si m-am gandit ca poate mai ai nevoie de ele.
- Aoleu, ce poze? Ce e cu ele, e ceva deplasat??
- A, nu, stai linistita, de exemplu ai niste fisiere: "excursie", "party"...
- De unde ai alea???
- Pai m-a contactat un tip care lucreaza la o statie de tasare si mi-a dat pozele astea: "Uite, am gasit poze cu o fata, poate mai are nevoie de ele, poate nu le-a salvat.. ca din moment ce si-a aruncat calculatorul, ar fi trebuit sa le stearga..." si mi-a trimis pe mail toate astea cu tine.
- Pai si de ce tocmai tie?
- Pai eu lucrez la ... unde facem lucruri bune si frumoase :). Am descoperit printre pozele de la balul vostru o poza cu prietenul asta al tau pe care il cunosteam si l-am sunat sa-l intreb de tine. El mi-a dat numarul. Si am aflat cum te cheama niste conversatii de-ale tale salvate de pe mess.
- Aaa mi-ai citit si alea?????
- Mda, ma rog, scuze. Si de'asta te-am sunat.. daca poti sa-mi dai adresa ta de mail sa ti le trimit.

Si am recuperat tot.. sute de poze (902 MB de arhiva) siii da, si conversatiile alea. Pe care mi-e rusine de mine sa le mai citesc. In general, atunci cand am conversatii speciale cu persoane speciale, le salvez intr-un document. Dar apoi imi e rusine sa le mai citesc.
Cert este ca inca sunt socata. Am primit acele lucruri importante de la niste oameni necunoscuti.. care s-au gandit la mine si au facut eforturi sa mi le returneze. Lucru la care nici nu m-am gandit ca se poate intampla vreodata.

4 comentarii:

  1. iiiiiiii ce dragut :D
    ma bucur :P

    RăspundețiȘtergere
  2. ma jur ca asta e ca in telenovele :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Realitatea bate filmul! Felicitari , esti o norocoasa ! Asrta inseamna ca societatea in care traim mai are un pic de umanitate in ea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce chestie uneori te pot uimi tot ce se intampla uni zic ca sunt prosti dar nu mereu cum ar fi asta

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!