4 iunie 2011

Culmea sesizarii

Dupa ce am trimis un mail la OPC in ceea ce priveste teapa pe care am primit-o de la un magazin on-line si nu am primit niciun raspuns, am stat putin si m-am gandit, realizand ca nu este prima oara cand o institutie nu isi face treaba asa cum trebuie. Si mi-am adus aminte de culmea culmilor in ceea ce priveste o sesizare:

In seara de 21 noiembrie a anului trecut (de ziua mea) veneam seara din oras. In apropierea blocului meu, o haita de caini fara stapan m-a inconjurat, au inceput toti sa latre si sa sara la mine din toate partile in timp ce eu tremuram din toate incheieturile. De undeva din intuneric a aparut un domn care a inceput sa dea dupa ei si am scapat nevatamata. Si nu era prima oara cand mi se intampla asta, cu aceiasi caini. Asa ca am trimis o sesizare la politia de sector in care le-am povestit toate acestea, spunandu-le ca este un drum pe care esti obligat sa mergi pentru a ajunge la metrou si la oricare alte mijloace de transport si ca zeci, poate chiar sute de oameni si de copii trec pe acolo in fiecare zi, acesti caini reprezentand un mare pericol pentru societate. Pe data de 24 am primit si raspunsul: o hartie semnata si stampilata de directorul general al Directiei pentru Politie Comunitara in care mi se spune ca sesizarea mea a fost trimisa spre cei care se ocupa de aceste cazuri, Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor. Am asteptat fericita un raspuns, pe care l-am primit pe 30: ei vor trimite o echipa care sa preia cainii, sa vada daca sunt vaccinati bla bla.
Dupa alte cateva zile, primesc si concluzia sesizarii mele: ANIMALELE SUNT VACCINATE.
Bineinteles ca le-am zis ca NU MA INTERESEAZA ca sunt vaccinate, ci ma intereseaza ca ma pot musca! Raspunsul? Pauza. Cainii? Tot acolo.

2 comentarii:

  1. Băi... eu zic că e OK, adică dacă sunt vaccinate... ce ai vrea mai mult, hăăă? :))
    Ştii, eu m-am tot gândit şi mi-am promis că, dacă ar fi să mi se întâmple încă o dată să mă atace un câine (cum mi s-a întâmplat acum vreo 3 luni), o să-l omor şi o să-l las la uşa scării celor care îl pupă în fund şi-i dau să mănânce.
    Iubesc animalele şi, crede-mă, nu aş fi în stare să le fac vreun rău vreodată, dar mai mult mă iubesc pe mine şi prefer să mor fără să simt durere, decât să ajung în burţile unor câini turbaţi. Mă rog, dacă sunt vaccinaţi, este altceva. :))
    Sau încearcă chestia asta: http://www.youtube.com/watch?v=igGroIcga3g&feature=related
    Poate merge, ştiu şi eu? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :)...da...halal rezolvare din partea autoritatilor!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!