21 mai 2011

SALVATI CAII DIN PADUREA LETEA

Probabil cu totii ati vazut ce se intampla in ultimul timp cu caii salbatici (singurii care au mai ramas in Europa) din Padurea Letea. Zeci de animale sunt schingiuite si au rani deschise pe toata suprafata corpului. Sunt incarcati, apoi, in niste camioane unde stau inghesuiti, timp de 24 de ore fara apa si mancare, iar apoi sunt dusi la abator! Unii mor pe drum, iar cei care rezista, suporta niste chinuri ingrozitoare. Locuitorii din C. A. Rosetti sunt rasplatiti cu cate 100 de lei pentru fiecare cal predat, iar pentru 100 de lei din care acesti oameni isi pot cumpara bautura, sunt in stare de orice, indiferent ca este vorba despre o fiinta nevinovata care poate iubi mai mult ca ei! Pe retelele de socializare s-au creat zeci de grupuri ce incearca sa ajute aceste animale chinuite.
O stire de ultima ora, publicata de cei de la Realitatea TV spune ca animalele vor fi tinute intr-o ferma si nu vor mai fi sacrificate. Dar noi ce sa mai credem?
Avem aici http://www.facebook.com/event.php?eid=226210597394859
 toate datele de contact ale celor ce pot avea legaturi directe cu ceea ce se intampla. Haideti sa ne strangem cu totii si sa bombardam cu mesaje toate asociatiile ce pot opri acest masacru, mai ales pe nenorocitii autoritatilor locale care au dat acest ordin!

Un comentariu:

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!