1 decembrie 2010

1 decembire.. plictiseala mare

Hmm azi m-am simtit rau, am stat in casa si am avut o zi ciudata. Am intrat putin la calculator, mi-am verificat mesaje private, mailuri etc. Termometrul de la windows arata -2 grade, dar afara ploua. A.. si batea vantul. Batea tare vantul. Atata de tare incat pomii inghetati se miscau cu totul intr-o parte si in alta si fasaiau ca niste pungi de plastic. M-am invartit prin casa si am ales, intr-un final, sa stau in pat sa invat. "Sa invat". Citeam o fraza si dupa cateva minute ma trezeam privind in gol gandindu-ma la.. nimic. Scuturam din cap si reluam fraza, dar dupa 2 minute ma trezeam in aceeasi situatie.
De fapt.. recunosc, sunt chestii care ma framanta. Nu stiu daca ma gandeam la ele sau la altceva, dar nu stiu daca altceva mi-ar fi putut atrage interesul atata de tare. Ma gandeam, oricum, fara rost, pentru ca ganditul nu rezolva nimic. Doar te agita si iti ocupa timpul. Si e aiurea sa te gandesti la un lucru al carui raspuns nu-l poti afla.

Deci am renuntat, pana la urma, si la invatat. M-am ridicat din pat si m-am dus la geam concentrandu-ma sa zaresc un fulg de zapada, dar nimic.. doar ploaie si vant. Am mers la bucatarie, am deschis geamul si am scos o mana in afara. Speram sa-i vad topindu-se pe pielea mea calda, dar tot ce simteam erau niste picaturi reci de ploaie. Am intrat in casa aproape dardaind, am fugit in camera si m-am bagat sub pilota. Am asteptat pana m-am incalzit putin, dupa care m-am apucat iar de invatat, dar n-am parcurs decat vreo 2 pagini. Am vrut sa ma uit la televizor dar mi-era urat si sila de chestia asta cu "Romania, te iubesc". Pe toate posturile gaseam numai asta, iar in restul zilelor cearta, critici, scandal, plitica. Nici macar azi, de ziua Romaniei n-am putut sa stau linistita ca am fost improscata iar cu noroiul celor ce ne conduc, cu legile lor si Constitutia pe care nu o respecta. Prostesc o lume intreaga asa, pe fata si noi stam ca niste catei si ne uitam la ei. Revenind.. nu m-am mai uitat nici la televizor. Am venit la calculator, mi-am luat cartea dupa mine cu gandul ca o sa continui sa invat, dar n-am mai facut-o.. M-a apucat ora 23 tot aici.

Nu cred ca mi-am pierdut in niciun an ziua de 1 decembrie in halul asta.. As fi mers la parada dar a plouat. Imi place sa merg, cu toate ca anul trecut a fost urat. Dupa ce ca nu ocupasem loc la gard si nu vedeam nimic de disperatii aia care se bagau in fata, a venit si Basescu acolo si am fost calcata in picioare de mosii care vroiau sa dea noroc cu el. De fapt, nu doar ca am fost calcata in picioare, dar in 2 secunde eram deja cu gardul in brate, zbierand in zadar la crizati ca nu le da Basescu de mancare. Cred ca si-au dat si ei seama, intr-un final... La anul poate vedem ceva mai spectaculos cand apare Basescu :)

Un comentariu:

  1. Trebuia sa te uiti la desene sau la posturi straine, ca nu idolarizeaza nimeni Romania pe acolo.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!