17 noiembrie 2010

Cele mai indragite desene din copilarie

M-am gandit.. Am vrut sa fac un top cu 10 dar am ajuns la 18 si parca as mai adauga si Printesa Sissi si Ce-i cu Andy (dar asta mi se pare prea nou), Jetson, Popey Marinarul etc. Si ma tem, totusi, ca postarea asta o sa fie mult prea lunga.. dar indraznesc :)
Ps: nu le-am ordonat doar dupa cat de mult imi placeau atunci, ci si dupa vechime, dupa cat de simpatice imi sunt acum etc.

And the first place goes to... Tom & Jerry. Episodul meu preferat era cel cu orchestra, cand Jerry taia podeaua in timpul unui concert dirijat de Tom.



 2. Strumfii. Cred ca au fost primele desene la care m-am uitat. Cel mai mult imi placea cel cu caciula rosie :D


3. Familia "De ce". Mi se pareau foarte interesante, mai ales ca erau direct de la "fata locului".


4. Lumea lui Bobby. Imi placea intro-ul cand mergea el pe tricicleta.


5. Pinocchio. Chiar daca eram prea mica, povestea lui ma impresiona.


 6. Peter Pan. Cum sa nu-ti placa? :)


7. Viata cu Louie. Nu-l suportam pe Glen Glen, dar in rest era perfect. Nascut in Rambler :)


8. Familia Flinstone. Oamenii Evului Mediu


9. Johnny Bravo. De fiecare data trebuia sa faca o prostie incercand sa agate


10. Sharon Spitz. Cea mai tare parte era atunci cand i se electrocuta aparatul.


11. Broscuta Franklin. A aparut mai tarziu, dar imi placea fff mult. Personaje simpatice, colorit intens, tot ce-i trebuie unui copil cuminte :)



12. Copiii de la 402. Pe invatatoare o chema "Miss Grapes", chiar daca era om.


13. Spioanele. Abia cand am mai crescut si am inceput sa  le inteleg mai bine au inceput sa-mi placa... cat de cat.


14.  Pokemon. Mare isterie ce se crease, nu mai exista copil fara chiloti cu Pokemon :))


15. Ed, Edd n' Eddy. Doar Scandura imi placea din desenele astea.


16. Scooby dooby doo where are you? 



17. Curaj, caine fricos. Mi se parea cel mai sadic si infricosator desen.


18. Laboratorul lui Dexter. Ma plictiseam, dar n-aveam la ce sa ma uit. Nici acum nu m-as uita, dar l-am pus pt. ca unii din voi il indrageau :)


Bineinteles ca si Donald Duck, Ciocanitoarea Woody si celelalte imi placeau foarte mult, dar astea erau deja sub o patura de praf.. nu le pot numi desenele copilariei mele pentru ca nu prea erau difuzate. Acum chiar ma uit cu drag (duminica pe tvr 1 de la 10:00 :) ), iar cand vad la ce se uita astia mici ma ingrozesc.

8 comentarii:

  1. Doamneee citind postul asta m-a cuprins un sentiment cald de amintiri frumoase de cand eram in scoala primara..mi se pare scandalos sa-i pui pe scooby doo abia pe locul 13:)) curaj pe 14 si dexter pe 15 dar oricum topul contine toate desenele de care imi aduc aminte cu extrema placere. Dar stii ce ai uitat? THE JETSONS!! Alt desen f dragut >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca la lista asta as mai adauga inca pe atatea..chiar daca unele nu sunt desene..dar baietii stiu despre ce vorbesc:P si iata continuarea: Beetleborgs, Gandacioii, Mighty Morphin Power Rangers( doar astia au fost difuzati la noi), X-Men, Spider-Man, Batman,Superman, Masked rider, epicele Looney Tunes si Tiny Tunes, Huckleberry Hound, Masca(The Mask), Top cat. si mai era un desen cu doua pisici care conduceau o nava..una slaba si una grasa..dar nu mai stiu cum se numeste:| Daca nu va mai amintiti din desenele enumerate, dati search pe youtube si veti vedea despre ce vorbesc:D Mai ales baietii ma vor aproba:D(p.s nu mai stiu cum se numeau Gandacioii in engleza..dar imi amintesc ca trebuiau sa stea atarnati de ceva ca sa la revina energia, pt ca aveau un fel de nisip in burta care se scurgea ca la clepsidra:D). Si era sa uit Teenage Mutant Ninja Turtles care a fost o trilogie difuzata si la noi, dar o putem bifa ca un mini-mini serial ce ne'a..sau cel putin mi'a facut copilaria mai fericita, alaturi de celelalte enumerate:D [manutza said:D]

    RăspundețiȘtergere
  3. Ed, Edd n' Eddy rullz, frate :)) inca ma mai uit la ele cand am timp. Imposibil sa nu razi ! Aaaaa, si Dragon Ball atunci cand le dadea pe TVR. Eram clasa a patra si incepeau exact cand veneam eu de la scoala, la 1 jumate. Nici nu ma dezbracam, nici ghiozdanul jos nu mi-l dadeam cand ajungeam ! Primul lucru erau desenele. :)) Cam atat.. in rest, niciun alt desen animat care sa ma impresioneze.

    RăspundețiȘtergere
  4. mi'am amintit..pisicile alea doua cu nava sunt swat cats:D:X[manutza said:D]

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiiii adoram dragon ball, the mask, batman, superman si x-men. Mi-am adus aminte acum ca am vazut celalalte comentarii:D

    RăspundețiȘtergere
  6. motanul IIK undei?:)) cu grasa aiaaa

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata cu Louie,copiii de la 402,Zambetul lui Sharon si Ce-i cu Andy au fost cele mai tari:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumoase aceste desene dar nu merita dextar,scooby doo, cainele curaj sa fie aproape pe ultimul loc si alte desene care erau inaintea desenelor acestea dextar scooby....sa fie pe primul loc ca sa-u facut mai tarziu dupa ele. Dar nu s-au spus multe desene vechi si frumoase aici ca de exemplu : Pope marinarul , ratoiul Daffy Duck, the jetsons,bax bany...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!