22 septembrie 2010

Celor care ma urasc...

Mi-am dat seama ca sunt multi oameni care ma urasc. De fapt, sunt multi oameni care NE urasc. Indiferent ca unii dintre noi sunt foarte destepti sau foarte simpatici s.a.m.d. intotdeauna va exista un invidios rau care sa aiba ceva cu ei.

Sincer, pe mine ma doare fix in talpa bashchetilor de ceea ce cred altii despre mine. Ma poate uri o tara intreaga, atata timp cat stiu ca am alaturi acele 2-3 persoane care ma iubesc si imi sunt aproape in orice clipa. Acele persoane care m-au crescut sau cu care am crescut si oamenii pe care i-am cunoscut in timp ca fiind prieteni. Adevarati prieteni.

Si daca altii ma urasc, nu inteleg de ce se chinuie sa mi-o arate?! Nu ma impresioneaza in niciun fel eforturile lor disperate de a se da in stamba in fata mea , mai ales atunci cand nu vad cat de penibili sunt ei in fata celorlalti. Mai ales in fata mea :). Deci cel mai bun sfat pe care vi-l pot da este sa o tineti tot asa ca sa am si eu de ce rade, iar ceilalti sa aiba de cine sa faca misto. Cred ca ziua mea ar fi mai trista fara voi. :)

3 comentarii:

  1. tine-o tot asa,simi:* :X

    RăspundețiȘtergere
  2. =)). Auzi Simi ;)). si daca te urasc eu sa sti ca nu o tara . ci 2 tari ;). stai asa ca mai cunosc p cinev. sa zicem ca ar fi mai multe tari. ce te faci? =))

    xcum . esti a Cute Girl ;).
    Cya = see ya ;)
    Semnat
    Manh ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Se completeaza cu prietenii de peste hotare :D
    Merci oricum :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!