22 mai 2009

Tezele cu subiect unic

Am marea dorinta de a vorbi putin despre tezele cu subiect unic. Am trecut si eu prin aceasta etapa anul trecut si sunt mandra de faptul ca am luat note mari pe ceea ce am stiut, nu pe copiat si m-a ajutat Dumnezeu sa intru intr-un liceu bun.Dar cu toate acestea, sa va zic sincer, tot nu sunt de acord.In primul rand am reusit sa cunosc persoane care au venit de la tara cu niste medii extrem de umflate,iar acum ori nu pot sa mai duca scoala, ori sunt proaste de mor.In al doilea rand se copiaza pe rupte,iar profii iti sufla si ei cum pot.Asta a fost atunci.
Acum ... dupa ce ca s-au c***t pe ei atat uite teza nu e teza, au mai gresit si subiectele la limba si literatura romana, incurcand 2 personaje de-ale lui Caragiale.Dupa ce ca saracii copii aveau emotii ca vine teza, ca daca n-o mai dau si se ingheata anul si nu mai stiu ce, nici nu vreau sa ma gandesc ce au simtit cand au auzit ca subiectul a fost gresit.Cred ca eu m-as fi dat cu capul de pereti. Si asta nu e tot: ieri au sustinut teza la istorie/geografie,aici facand din nou greseli. Ce greseli? Aaa nimic grav... doar ca au incurcat Armata I cu Armata II la istorie, determinandu-i iar pe elevi sa greseasca, iar la geografie, din cate am inteles, nu au fost tiparite calumea numerele care corespund raurilor de pe harta. Si unde mai pui ca cei care fac subiectele sunt profesori ... Nu inteleg de ce atatea greseli, oare au si aici interese? Asta e bataie de joc, fratilor!
... Romania asta incepe sa imi lase un gust foarte amar, iar daca astia care sunt acum la putere nu fac nimic, macar NOI ar trebui sa facem ceva cand le vom lua locul.

Un comentariu:

  1. Asta zic si io, gandeste cu creieru' (capu` se poate interpreta), nu cu sufletul. Astfel, pana cand va veni vremea sa le iei locul, iti vei fi bagat deja picioarele. :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nesimtite nu vor fi aprobate!